+4 0728 228 199     +4 0728 228 192

SUPORT CLIENȚI

  PRIMA PAGINĂ  |  PREZENTARE FIRMĂ  |  PUNCTE DE LUCRU  | CONTACT

Copyright 2018 - PANEVADA ProdCom SRL


Print
Share on Facebook
Share via e-mail
N   V   D

ADEZIVI

PRODUSE PANIFICAȚIE

SERVICE AUTO ȘI ITP

MOBILIER

MATERIALE DE CONSTRUCȚII

SERVICII

MOBILIER LA COMANDĂ

TÂMPĂRIE LEMN STRATIFICAT

      Alege calitatea !!!


  Alegerea adezivului şi calitatea lui reprezintă peste 50 % din totalitatea lucrărilor.

  De accea firma noastră vine în sprijinul dvs. cu o gamă foarte largă de adezivi destinată lucrărilor interioare şi exterioare.


ADEZIV FLEXIBIL PENTRU PLĂCI CERAMICE ȘI PIATRĂ

ADEZIV PENTRU POLISTIREN 2ÎN1

ADEZIV PENTRU PLACĂRI CERAMICE

 În lucrări de montare a plăcilor ceramice sau piatră naturală în interior sau exterior, pe suporturi minerale rugoase (tencuială cu ciment şi var, BCA, şapă de beton etc.), suprafeţe deformabile ca plăci de gipscarton, OSB pregătite corespunzător, pe suprafeţe expuse unor condiţii de umiditate ridicată şi temperatură între -15°C şi + 70°C, deasemenea la aplicarea plăcilor ceramice peste pardoseala încălzită.

CESAL PREMIUM

ADEZIVI

ANA 11


ANA 13

ANA 12

 Se aplică pe suprafaţa suport pasta de adeziv preparată într-un strat cu grosimea de 2- 5 mm. Se întinde cu gletiera (partea netedă), după care se greblează cu partea canelată de 6 - 10 mm lăţime şi adâncime în funcţie de mărimea plăcilor aplicate. Se fixează plăcile ceramice prin apăsare usoară, cu mâna.

ANA

ADEZIVI PLĂCI CERAMICE

ANA 17

ANA 14

ANA 19

 Conţinutul unui sac de adeziv se introduce în 5 – 6 litri apă curată.Amestecarea se face energic, de preferinţă mecanic, până la obţinerea unui amestec cremos, omogen, uşor prelucrabil. Se lasă în repaos 10 minute după care se amestecă din nou energic. Timp de punere în operă: aproximativ 3 ore.

ANA

ADEZIVI POLISTIREN ȘI GIPSCARTON

  Se aplică pe suprafaţa suport pasta de adeziv preparată într-un strat cu grosimea de 2 – 10 mm. Se întinde cu gletiera (partea netedă), după care se greblează cu partea canelată de 6 - 10 mm lăţime şi adâncime în funcţie de mărimea plăcilor aplicate. Se fixează plăcile ceramice prin apasare usoară, cu mâna.

 Produsul este destinat lucrărilor de montare a plăcilor ceramice (plăci ceramice absorbante, faianţă şi gresie porţelanată etc.) din exterior sau interior, pe suporturi minerale rugoase (tencuială cu ciment şi var, BCA, şapă de beton etc.). Compoziţie: ciment, nisip cuarţos, aditivi pentru reglarea proprietăţilor de aplicare.

  Cesal Premium Isotherm este un adeziv pe bază de lianţi minerali, premixat, având în compoziţie ciment, nisip cuarţos, adaosuri minerale uşoare, aditivi pentru reglarea proprietăţilor de aplicare, fibre celulozice pentru imbunătăţirea elasticităţii stratului spăcluit.

   ANA 11 este un adeziv pe bază de lianţi minerali, premixat, avînd în compoziţie ciment, nisip cuarţos, materiale de umplutură, răşini polimerice, aditivi organicipentru reglarea proprietăţilor de aplicare şi creşterea aderenţei.Este un produs optim formulat pentru obţinerea proprietăţilor de punere în operă şi durabilitate.

 ANA 12 este un adeziv pe bază de lianţi minerali, premixat, având în compoziţie ciment, nisip cuarţos, materiale de umplutură, răşini polimerice, aditivi organici pentru reglarea proprietăţilor de aplicare şi creşterea aderenţei.

ANA 13 este un adeziv pe bază de lianţi minerali, premixat, având în compoziţie ciment, nisip cuarţos, aditivi pentru reglarea proprietăţilor de aplicare. Produsul este destinat lucrărilor de montare a plăcilor de faianţă şi gresie porţelanată peste faianţă, gresie, mozaic vechi etc., din interior, sau exterior.

  ANA 14 este un adeziv pe bază de lianţi minerali, premixat, avînd în compoziţie ciment, nisip cuarţos, aditivi pentru reglarea proprietăţilor de aplicare, fibre celulozice pentru îmbunătăţirea elasticităţii stratului șpăcluit. Produsul se utilizează în interior sau exterior, pentru lipirea plăcilor de polistiren expandat şi extrudat, la fixarea plasei de fibră de sticlă şi la netezirea suprafeţei .

  ANA 17 este un adeziv pe bază de lianţi minerali, premixat, avînd în compoziţie ciment, nisip cuarţos, aditivi pentru reglarea proprietăţilor de aplicare. Produsul este destinat pentru lipirea plăcilor de polistiren expandat si extrudat. Se poate aplica pe pereţi vechi şi noi, din beton, cărămidă,BCA sau pe tencuială, la interior sau exterior.

ANA 19 este un produs pe bază de ipsos, var, adaosuri minerale, aditivi modificatori pentru îmbunătăţirea proprietăţilor aderenţă şi de aplicare.

 | Tablă și accesorii acoperiș | Adezivi | Gresie și faianță |

 | Izolații Termice | Materiale Diverse |