+4 0728 228 199     +4 0728 228 192

SUPORT CLIENȚI

  PRIMA PAGINĂ  |  PREZENTARE FIRMĂ  |  PUNCTE DE LUCRU  | CONTACT

Copyright 2018 - PANEVADA ProdCom SRL


Print
Share on Facebook
Share via e-mail
N   V   D

MATERIALE DE CONSTRUCȚII

PRODUSE PANIFICAȚIE

SERVICE AUTO ȘI ITP

MOBILIER

MATERIALE DE CONSTRUCȚII

SERVICII

MOBILIER LA COMANDĂ

TÂMPĂRIE LEMN STRATIFICAT

[mai mult]

TABLĂ ȘI ACCESORII

ACOPERIȘ

[mai mult]

ADEZIVI

[mai mult]

GRESIE ȘI FAIANȚĂ

GRESIE SI FAIANTA

[mai mult]

IZOLAȚII TERMICE

[mai mult]

MATERIALE DIVERSE

  Firma noastră comercializează o gamă mult mai largă de produse (feronerie, electronice, electrice, sanitare, fier, tablă, sisteme izolaţii şi hidroizolaţii, polistiren, adezivi, varuri şi vopsele, lacuri, etc.) decât cea prezentată pe site.

   Prezentarea acestor produse are caracter informativ. Pentru mai multe detalii vă aşteptam în magazinul de desfacere din str. Cuza voda Nr46.  Societatea noastră este unul din cei mai de încredere parteneri în domeniul furnizării de materiale de construcţii. Suntem conştienţi de importanța acestora în activitatea clienţilor noştri şi, de aceea, avem grijă să vă oferim numai calitate la cele mai ridicate standarde. Dispunem de o experienţă vastă în domeniu, aspect care ne-a adus o serie de colaborări foarte avantajoase.

   Vă invităm să aflaţi mai multe despre activitatea noastră şi despre oferta noastră de materiale de construcţii. Vă punem la dispoziţie consultanță specializată şi cataloage speciale, care să vă permită analizarea materialelor în detaliu, dar şi un sistem care să permită realizarea de comenzi rapide şi comode. Echipa noastră s-a făcut remarcată de-a lungul timpului prin profesionalism şi promptitudine, devenind partenerul dumneavoastră cel mai de încredere.Vă aşteptam să ne vizitaţi în magazinul show room din Str. Cuza Voda nr 46.


Țigla metalică TERRA