+4 0728 228 199     +4 0728 228 192

SUPORT CLIENȚI

  PRIMA PAGINĂ  |  PREZENTARE FIRMĂ  |  PUNCTE DE LUCRU  | CONTACT

Copyright 2018 - PANEVADA ProdCom SRL


Print
Share on Facebook
Share via e-mail
N   V   D

MOBILIER LA COMANDĂ

PRODUSE PANIFICAȚIE

SERVICE AUTO ȘI ITP

MOBILIER

MATERIALE DE CONSTRUCȚII

SERVICII

MOBILIER LA COMANDĂ

TÂMPĂRIE LEMN STRATIFICAT

Bucătării

Dormitoare

Living

Proiecte 3D

Mobilier Hol

         Proiectat pentru confortul dvs.

          Design dincolo de imaginaţie


    Aici veţi găsi o gamă variată de mobilier la comandă: mobilă bucătărie, mobilă living, dormitoare, dressing-uri, dulapuri cu uşi glisante, uşi glisante, mobilier comercial, mobilă grădiniţă, mobilă şcoală, mobilă pentru spaţii comerciale, mobilă farmacii, mobilă birou etc.

 Vă oferim gratuit servicii de consultanţă, design, proiectare 3D, estimare preţ, transport şi montaj.

Nu ezitaţi să ne contactaţi!!!

Departamentul tehnic:  0725 912 103

                                  0233 741 217

                      email: panevadaroman5@yahoo.ro

  


       CALITATE.  STIL.  VALOARE


  Pentru că stilul, imaginaţia, calitatea şi confortul ne definesc, noi creăm mobilă la comandă pentru dumneavoastră şi familia dumneavostră.


 Dacă doreşti să-ţi pui în evidenţă căminul tău eşti un iubitor de cărţi şi vrei biblioteca perfectă pentru minunata colecţie de cărţi, o bucătărie la care ai visat, un spaţiu intim pentru tine şi pentru lucrurile mărunte care te definesc, tu ştii cel mai bine ce te pasionează şi ce ţi se potriveşte, de aceea tu eşti ingredientul perfect ce face că “o casă” să devină “acasă”. Ideile dumneavoastră cumulate cu experienţa noastră reprezintă formula ideală de a da naştere unui mobilier unicat ce vă va reprezentă în întregime.
  Construim mobilier pentru viaţa de zi cu zi,astfel mobilierul creat de noi va rezista curiozităţii celor mici sau felului în care trânteşti uşile dulapului atunci când ai mâinile ocupate. Aici veţi găsi suficiente imagini ale diverselor produse de mobilier din care vă veţi putea inspira.Trebuie doar să vă imaginaţi şi să planificaţi împreună cu unul din experţii noştrii în creare de mobilier, de restul ne ocupăm noi. Construim pentru dumneavoastră mobilă bucătărie practică şi funcţională, mobilier living unde vă puteţi relaxa împreună cu prietenii, mobilă pentru dormitor care vă va transforma dormitorul într-un spaţiu intim unde să scăpaţi de griji, atât de comod încât o să vă doriţi o zi ploioasă ca să petreceţi mai mult timp în dormitor.

  

 De asemenea construim şi mobilier birouri, mobilă magazine sau mobilier pentru farmacii, mobilă grădiniţe şi şcoli, mobilier pentru cabinete medicale, mobilă bucătărie, dormitoare copii, în mai puţine cuvinte realizăm mobilă la comandă pentru orice spaţiu de care dispuneţi. Calitatea este ceea ce ne reprezintă, nu ezitaţi să ne contactaţi, cu noi ideile dumneavoastră prind viaţă!

   Calitatea este ceea ce ne reprezintă, folosim pal de cea mai bună calitate, accesorii import Germania şi Austria (glisiere Blum, balamale Blum sau Hafele, cant ABS, cant PVC, sisteme de glisare metalice, sisteme de montare ascunse, sisteme pentru amortizare la închiderea uşilor, sisteme de deschidere a uşilor susţinute de pistoane cu gaz, etc.)

Garanţia produselor livrate de firma nostră este de 24 de luni de la data livrării la domiciliul Dvs. Dacă dumneavoastră sunteţi mulţumit atunci şi noi suntem mulţumiţi. Pe piaţa de mobilier românească, oferta este foarte extinsă. Există foarte mulţi producători naţionali şi internaţionali. Cu toate acestea, este foarte dificil de a găsi mobilă de calitate superioară. Noi vă putem oferi acest lucru !


Vino cu o idee, o poză sau o schiță și noi îți facem mobilă la comandă.