+4 0728 228 199     +4 0728 228 192

SUPORT CLIENȚI

  PRIMA PAGINĂ  |  PREZENTARE FIRMĂ  |  PUNCTE DE LUCRU  | CONTACT

Copyright 2018 - PANEVADA ProdCom SRL


Print
Share on Facebook
Share via e-mail
N   V   D

PRODUSE PANIFICAȚIE

SERVICE AUTO ȘI ITP

MOBILIER

MATERIALE DE CONSTRUCȚII

SERVICII

MOBILIER LA COMANDĂ

TÂMPĂRIE LEMN STRATIFICAT

PANEVADA PROFESIONALISM – CALITATE - RESPECT Diplome Autorizatii

     PANEVADA este o firmă cu capital 100%  privat românesc, prezentă pe piață de peste 18 ani, timp în care compania a trecut prin mai multe etape de dezvoltare și orientare în diferite domenii de activitate, precum fabricarea și comercializarea produselor de panificație, service auto, depozit materiale de construcții, magazin comercializare mobilă, fabricarea de mobilă și tâmplărie lemn stratificat la comandă.

   Pornind cu fabricarea produselor de morărit și panificație, am încercat ca produsele proprii să ofere o alternativă la produsele existente pe piață. Țelul nostru este de a produce pâine în conformitate cu dorinţele dumneavoastră, respectând cultura gastronomică a regiunii noastre, prin diversificarea permanentă a ofertei de produse, cu garanția utilajelor si tehologii de ultimă generație. Folosim ingrediente de cea mai bună calitate pentru a păstra gustul tradiţional al pâinii româneşti, pe care clienţii noştri îl apreciază.

     In prezent avem 5 magazine de desfacere proprii si sute de colaboratori  fără de care activitatea noastră nu ar fi progresat.

    Service auto PANEVADA un proiect demarat în anul 1998 început din dorința de dezvoltare și diversificarea domeniilor de activitate. In prezent service-ul dispune de autorizarea RAR pentru efectuare de ITP pentru mașini de până în 3.5 tone, servicii de  vopsitorie, mecanică, tinichigerie, vulcanizare, electrice și diagnoză computerizată realizate la cele mai înalte standarde.

    Dispunem de colaborări cu cei mai mari distribuitori de piese auto oferindu-vă cele mai mici prețuri. Decontare directa R.C.A. si CASCO  având colaboratori la toate societățile de asigurare : EUROINS, ASTRA ,ASIROM, ARDAF, OMNIASIG, BCR , GENERALI, UNIQA, ALLIANTZ TIRIAC, GROUPAMA etc.


     În anul 2004 am deschis

MAGAZINUL DE MOBILĂ ȘI DEPOZIT DE MATERIALE DE CONSTRUCȚII –  UTIL PANEVADA .

 Aici puteți găsi o gamă foarte largă de produse, tot ce vă ajută la ridicarea și întreținerea locuinței dvs. găsiți in depozitul nostru de materiale. Magazinul de mobilă dispune de un show-room pe o suprafața de cca. 2000 mp și a ajuns la momentul actual cel mai mare punct de comercializare in domeniu din zona noastră.    Ne-am impus în timp prin :

      -Calitatea produselor;

      -Seriozitatea colaborării cu furnizorii și clienții firmei;

      -Asigurarea unui raport optim preț/calitate;

      -Promptitudine în onorarea comenzilor.

  Pentru că stilul, imaginaţia, calitatea şi confortul ne definesc, noi creăm  și mobilă la comandă pentru dumneavoastră şi familia dumneavostră. Consultanții nostrii în design interior vă așteaptă pentru găsirea soluțiilor în locuința dvs.

   Experiența, perseverența și dedicația echipei noastre conduce la realizarea mobilierelor unicate. Pentru că micile detalii fac diferența, adaptăm aceste elemente cerințelor fiecărui client, în așa fel încât să îl reprezinte și să se încadreze perfect în spațiul care urmează amenajat.


                                            Vă așteptăm să ne vizitați în punctele noastre de lucru!!!