+4 0728 228 199     +4 0728 228 192

SUPORT CLIENȚI

  PRIMA PAGINĂ  |  PREZENTARE FIRMĂ  |  PUNCTE DE LUCRU  | CONTACT

Copyright 2018 - PANEVADA ProdCom SRL


Print
Share on Facebook
Share via e-mail
N   V   D

SERVICII

PRODUSE PANIFICAȚIE

SERVICE AUTO ȘI ITP

MOBILIER

MATERIALE DE CONSTRUCȚII

SERVICII

MOBILIER LA COMANDĂ

TÂMPĂRIE LEMN STRATIFICAT

  Firma noastră vine în ajutorul cliențiilor cu o gamă variată de servicii gratuite!

Solutii de finantare


 Panevada este partener   Cetelem IFN SA lider pe piaţa creditelor de consum din România, cu o cotă în piaţa instituţiilor financiare nebancare de 21,6% , şi face parte din grupul financiar francez BNP Paribas Personal Finance. Cetelem, ca marcă comercială a grupului BNP Paribas Personal Finance, este considerat numarul 1 pe piaţa creditului de consum în Europa iar prezenţa în 30 de ţări ale lumii cu peste 29.000 de angajaţi certifică experienţa şi forţa ce însoţesc activitatea sa.


Livrare la domiciliu


Aveţi nevoie de ajutor pentru transportul produselor cumpărate? Livram gratuit pe raza localitații orice produs dacă valoarea totală a cumpărăturilor facute la noi este mai mare de 500 lei.


Proiectare mobila 3D


Experiența  în proiectare în domeniul mobilierului si a unei echipe de tehnicieni și muncitori cu calificare înaltă, care, beneficiind de o dotare tehnologică de ultimă generație, constituie o garanție certă pentru satisfacerea ta : CLIENTUL NOSTRU.


Consuntanța gratuită


Vă oferim consultanță tehnica gratuită, personalul fiind pregătit pentru a raspunde cu promptitudine întrebărilor dumneavoastră precum și în a vă ajuta pentru a face alegerea potrivită.


Comenzi  speciale


Dacă produsul dorit de dumneavoastră nu este prezent pe raft sau nu se mai află pe stoc din cauza cererii foarte mari, îl puteţi comanda şi vi-l putem pune ulterior la dispoziţie.


Centru mixare vopsele


Alegeţi culoarea dorită şi noi o mixăm pe loc pentru dumneavoastră. Calitate garantată la preţuri avantajoase.


Debitare lemn


Tăiem orice tip de material lemnos şi orice tip de blat folosit la mobilierul de bucătărie după dimensiunile dorite de Dumneavoastră. În plus, decupăm orice blat de lucru după dimensiunile chiuvetei dumneavoastră.